Leiebil Kina

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kina

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kina inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kina miniguide

Leiebil Kina
Bilutleie Kina

Folkerepublikken Kina er det største landet i Øst-Asia (i areal), og det 3. største i verden – etter Canada og Russland. Det bor i alt 1,3 milliarder innbyggere (2009) – og det er dermed verdens mest folkerike.

Kina grenser til hele 14 land og har kystlinje mot Det gule hav, Det øst-kinesiske hav og Det syd-kinesiske hav.

Landet har et variert landskap med sletter, fjell- og fjellkjeder, elver og ørkenområder. Fjellkjeden Himalaya ligger i Kina, på grensen til Nepal. Verdens høyeste fjell – Mount Everest (8850 m.o.h.) – ligger.

Kina har også et variert klima – med hovedsakelig temperert klima i nord, tropisk klima i sør og monsunklima i resten av landet.

Hovedstaden Beijing er landets nest største by (etter Shanghai), og har 17,4 millioner innbyggere i storbyregionen. Beijing er Kinas politiske og kulturelle sentrum med en unik kulturarv. Største turistattraksjoner er Den kinesiske mur, Minggravene, Den himmelske freds port som fører inn til det keiserlige palassområdet «Den forbudte by». Sommer-OL i 2008 ble dessuten avholdt i Beijing.

Andre større byer i Kina (etter Beijing og Shanghai): Hong Kong, Tianjin, Wuhan, Shenyang, Guangzhou, Harbin og Xi’an.

Kina har flere internasjonale flyplasser, og lufthavnene i Bejing, Shanghai og Hong Kong er de travleste i landet. Hong Kong Interantional Airport er dessuten en av de viktigste flyplassene i hele Asia.

Prøv vår brukervennlige søkemotor og få overraskende laver priser oppgitt på leiebil i Kina.

Leiebil destinasjoner