Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Beijing

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Beijing inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Beijing miniguide

Leiebil Beijing
Bilutleie Beijing

Beijing eller Peking ligger lengst nord på en slette nord i Kina, herav navnet som betyr nordlige hovedstad. Beijing ligger ca. 160 kilometer fra Bohaibukta. Kinas hovedstad har 7,2 millioner innbyggere i bykjernen, og 10,3 millioner med forsteder. Beijing er sentrum for det kinesiske vei- og jernbanesystemet med togruter til bl.a. Moskva, Mongolia og Nord-Koreas hovedstad Pyongyang.

Beijing er kjent for Den kinesiske mur og Den forbudte by. Begge står på UNESCOs verdensarvliste. Den kinesiske mur var opprinnelig et forsvarsverk, og er antatt å være verdens største byggverk. Den er 6000 kilometer lang og mellom 6 og 15 meter høy. Muren ble fullført under Ming-dynastiet. Den forbudte by ble bygget av Ming-keiserne på 1400-tallet, og var keiserens palass. Kun keiserfamilien og hoffet hadde adgang. Beijing er også kjent for attraksjoner som  Sommerpalasset. Den himmelske fredsplass er en av verdens største rektangulære plasser. Her ligger også Mao Zedongs mausoleum.

Den internasjonale flyplassen ligger 22 kilometer nordøst for byen i Chaoyang-området