Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Moskva

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Moskva inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Moskva miniguide

Moskva
Bilutleie Moskva

Moskva er hovedstaden og den største byen i Russland med over 10 000 000 innbyggere (2008). Dette tallet gjør byen også til den største byen i Europa. Moskva ligger vest i Russland, midt mellom nord og sør. Gjennom byen renner elven Moskva som via elven Oka møter Europas største elv Volga i nord. Moskvas status som hovedstad ble gitt til St. Petersburg i 1712, men Moskva fikk den tilbake igjen i 1918.

Moskva er berømt for mange vakre bygninger, blant annet Vasilijkatedralen med fargene og løkkuplene samt De syv søstre som er katedralformede skyskrapere. Byen er et kulturelt sentrum og en av de berømte attraksjonene er Bolsjojteateret. Også Moskvas konserthaller, museer, sirkus og dukketeater er verdenskjente. En av de mest besøkte severdighetene er festningsverket Kreml og Den røde plass som stammer fra 1400-tallet.

De største flyplassene i Moskva er Sheremetyevo Internasjonale Flyplass, Vnukovo Airport og Domodedovo International Airport. Sistnevnte er den største i antall passasjerer og ligger 22 km utenfor byen.