Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Makarska

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Makarska inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Makarska miniguide

Leiebil Makarska
Bilutleie Makarska

Makarska er et feriested sør for Split ved Adriaterhavet, nærmere bestemt, Makarska rivieraen i Dalmatia. De majestetiske Biokovofjellene som er 1700 meter høye ligger bakenfor byen. Herfra går det ferge til Sumartin på Brac-øyen.

Makarska er et strandresort, og fiskehavn med blått vann og flere kilometerlange strender. Den pittoreske kystlokasjonen byr på aktiviteter som paraseiling, fisking, snorkling og vindsurfing. Her kan man stupe fra klipper ned i blågrønt hav. Ved strandpromenaden kan besøkende sette seg på en av byens mange kafeer og nyte italiensk pizza eller det livlige nattelivet. Biokovo nasjonalpark har flere gode turstier med vakker utsikt. Ved Cetina-elven kan besøkende rafte og padle i kajakk. I Makarska ligger hulen som den jugoslaviske Titos partisanere gjemte seg i fra nazistene under andre verdenskrig.

Split flyplass ligger 64 kilometer fra Makarska.