Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Split Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Split Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Split Lufthavn miniguide

Leiebil Split Lufthavn
Bilutleie Split Lufthavn

Split Lufthavn (SPU) ligger 25 km vest for Split og er den nest største lufthavnen i Kroatia. Det går busser hvert 20. minutt mellom Split og flyplassen. Rundt 15 bilutleieselskaper tilbyr bilutleie på flyplassen, blant dem Budget, Hertz, Europcar, Atlas og City Car.

1,115,099  passasjerer var innom Split Lufthavn i 2009. Flyplassen som ble åpnet i 1966 er under utbygging og  planlegges å være ferdig i 2014. Den betjenes av rundt 50 ulike flyselskaper, og er base for Croatia Airlines. I løpet av 2010 skal det bli mulig å reise til 74 ulike destinasjoner fra Split.

Flyplassen har en restaurant og en bar og en taxfree-butikk. Her finnes også en spesialbutikk for kroatiske varer, bank, postkontor og VIP-lounge.