Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Opatija

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Opatija inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Opatija miniguide

Leiebil Opatija

Bilutleie Opatija

Opatija ligger 13 kilometer vest for Rijeka, ved foten av Ucka-fjellet. Opatija ligger vest i Kroatia ved Adriaterhavet ved Kvarnerbukta. 13.000 bor i det populære badedesstedet og kurstedet, som ligger på Istrian halvøyen.

Byen tilhørte Østerrike frem til første verdenskrig, Italia fra 1923 og Juogslavia fra 1945, og Kroatia fra 1991. Byen har sitt navn etter et benediktinsk kloster, St. Jakob, som ble etablert her på 1400-tallet. Navnet Opatija betyr kloster på kroatisk. En av byens beste attraksjoner er villaen angiolina fra 1844. Den var tidligere feriested for den østerrikske keiserfamilien, og er nå et hotell. Den østerrikske keiseren Franz Joseph 1 pleide å tilbringe vinteren her, mens maleren Gustav Mahler tilbringe flere somre her. Opatija har attraksjoner som botanisk hage, skulpturer av Hans Rathautsky og et friluftsteater.

Nærmeste flyplass er Rijekas Zračna luka , 40 kilometer fra Opatijas sentrum.

Norsk bokmål