Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rijeka

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rijeka inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Når du planlegger en tur til Rijeka kan leie av bil gjøre oppholdet ditt mye mer fleksibelt og behagelig. Med en leiebil har du friheten til å utforske nærliggende attraksjoner i denne kroatiske kystbyen i ditt eget tempo. Det er viktig å sammenligne priser og vilkår fra ulike leiebilfirmaer for å sikre at du får den beste avtalen. Dette er noe du enkelt kan gjøre hos oss.

Rijeka miniguide

Leiebil Rijeka
Bilutleie Rijeka

Rijeka ligger ved Adriaterhavet øst for Istra. Rijeka er Kroatias tredje største by med ca. 170.000  innbyggere. Byen er Kroatias viktigste havneby. Her går det oljeledning til Ungarn. Flere bilferger går til Zadar, Split, Dubrovnik, italienske Bari, til Hellas og Albania. Rijeka har tilhørt Østerrike, Ungarn, Frankrike, Italia og Kroatia, og gikk tilbake til Kroatia i 1992.

Rijeka er et godt utgangspunkt for å utforske andre deler av Kroatia, eller Ljubljana og Istria-halvøyen. Byen som kan skryte av å være hjembyen til ubåt-torpedoens far, Giovanni Luppis,men har ikke mange turistattraksjoner. Blant attraksjonene er en portal med klokketårn, som var byens opprinnelige inngang, i hovedgaten Korzo. Rijeka har et sjøfarts- og historisk museum. På en høyde over Susak ligger et fransiskanerkloster og festningen Trsat fra 1200-tallet.

Du kan nyte et mildt middelhavsklima i Rijeka, med varme somre og milde vintre. Dette klimaet gjør byen til et behagelig reisemål nesten hele året.

Flyplass

Flyplassen i Rijeka, Zračna luka ligger på øyen Krk rundt 17 kilometer fra Rijeka sentrum. Rijeka lufthavn betjener en rekke populære destinasjoner. Flyruter inkluderer direkte forbindelser til tyske byer, England, Sverige, og Israel, samt innenlandsk forbindelser til Split, Dubrovnik, Osijek, og Zagreb.

Kjøretips med leiebil

Med Rijeka som utgangspunkt for din leiebilreise kan du enkelt besøke mange interessante byer og steder som gir et godt bilde av regionen. Her er et utvalg av destinasjoner vi anbefaler:

  • Opatija: Kjent for sin vakre riviera og historiske villaer. Reisetid er omtrent en halv time fra Rijeka.
  • Krk: Øya er tilgjengelig via en bro og tilbyr vakre strender og historisk arkitektur. Kjøretiden kan variere, men forvent omtrent en time til Krk by.
  • Plitvice nasjonalpark: Kanskje Kroatias mest kjente nasjonalpark, berømt for sine turkisfargede innsjøer og fossefall. Det tar rundt 2,5 timer med leiebil fra Rijeka.
  • Istriahalvøya: Området er kjent for trøffel, vin og byer som Rovinj og Pula. Kjøretid til Rovinj er omtrent 1,5 time.