Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Rijeka

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rijeka inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rijeka miniguide

Leiebil Rijeka

Bilutleie Rijeka

Rijeka ligger ved Adriaterhavet øst for Istra. Rijeka er Kroatias tredje største by med ca. 170.000  innbyggere. Byen er Kroatias viktigste havneby. Her går det oljeledning til Ungarn. Flere bilferger går til Zadar, Split, Dubrovnik, italienske Bari, til Hellas og Albania. Rijeka har tilhørt Østerrike, Ungarn, Frankrike, Italia og Kroatia, og gikk tilbake til Kroatia i 1992.

Rijeka er et godt utgangspunkt for å utforske andre deler av Kroatia, eller Ljubljana og Istria-halvøyen. Byen som kan skryte av å være hjembyen til ubåt-torpedoens far, Giovanni Luppis,men har ikke mange turistattraksjoner. Blant attraksjonene er en portal med klokketårn, som var byens opprinnelige inngang, i hovedgaten Korzo. Rijeka har et sjøfarts- og historisk museum. På en høyde over Susak ligger et fransiskanerkloster og festningen Trsat fra 1200-tallet.

Flyplassen i Rijeka, Zračna luka ligger på øyen Krk rundt 17 kilometer fra Rijeka sentrum

Norsk bokmål