Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Porec

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Porec inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Porec miniguide

Leiebil Porec
Bilutleie Porec

Porec ligger 45 kilometer nordvest for byen Pula ved Adriaterhavskysten. Den ligger på vestkysten av Istria. Porec har ca. 12.000 innbyggere, mens med forsteder er folketallet 18.000.

Porec har tatt imot turister fra 1845. Byens Basilika ble oppført på UNESCOs verdensarvsliste i 1997. Den er en av Europas best bevarte eksempler på tidlig kristen arkitektur. Den første basilikaen er fra 400-tallet og ble dedikert til Sankt Maurus av Parentium. Dagens bygg er fra 600-tallet og biskop Euphrasius regjering. All mosaikk stammer fra denne tiden, og regnes som ett av verdens fineste eksempler på bysantinsk kunst. Den 37 kilometer lange kystlinjen fra elven Mirna og Lim-dalen trekker tilreisende. I sør er turistsentre som den blå lagune, Plava Laguna, den grønne lagune, Zelena Laguna, og Bijela Uvala.  Byen har flere sportsarenaer.

Slovenske Portoros flyplass er 28 kilometer fra Porec, mens kroatiske Pula lufthavn er 45 kilometer fra sentrum av Porec.