Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Pula

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pula inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pula miniguide

Leiebil Pula
Bilutleie Pula

Pula er en by sør i Kroatia på Istria-halvøya. 60.000 mennesker bor i badebyen. Herfra går det hydrofoil til flere kroatiske byer og italienske Venezia.

Pulas går tre tusen år tilbake i tid. Pula het opprinnelig Nesakton og ble erobret av romerne 177 f.Kr. Pula var romersk handels- og flåtestasjon. Pula har det sjette største overlevende amfiteateret i verden fra denne tiden, med plass til intet mindre enn 23.000 tilskuere. Pula har også et forum med tempel for Augustus fra 30 f. Kr. Pula har attraksjoner som kasino og arkeologisk museum. I slutten av august holdes Pula filmfestival hvert år. Besøkende kan dra på øyhopping til Brijuni-øyene, eller besøke nasjonalparkene rundt.

Pula lufthavn ligger syv kilometer utenfor byens sentrum.