Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Pula

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pula inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Å leie bil i Pula er en praktisk måte å utforske denne vakre kystbyen i Kroatia på. Med sin rike historie, krystallklare vann, og storslåtte romerske ruiner, tilbyr Pula en unik blanding av kulturelt mangfold og naturlig skjønnhet. For besøkende som ønsker å oppdage regionen i eget tempo, gir leiebil frihet til å reise hvor man vil i sitt eget tempo.

Pula miniguide

Leiebil Pula
Bilutleie Pula

Pula er en by sør i Kroatia på Istria-halvøya. 60.000 mennesker bor i badebyen. Herfra går det hydrofoil til flere kroatiske byer og italienske Venezia.

Pulas går tre tusen år tilbake i tid. Pula het opprinnelig Nesakton og ble erobret av romerne 177 f.Kr. Pula var romersk handels- og flåtestasjon. Pula har det sjette største overlevende amfiteateret i verden fra denne tiden, med plass til intet mindre enn 23.000 tilskuere.

Pula har også et forum med tempel for Augustus fra 30 f. Kr. Pula har attraksjoner som kasino og arkeologisk museum. I slutten av august holdes Pula filmfestival hvert år. Besøkende kan dra på øyhopping til Brijuni-øyene, eller besøke nasjonalparkene rundt.

Pula lufthavn ligger syv kilometer utenfor byens sentrum.

Parkering

  • Parking Garage Karolina: Ligger nær amfiteateret, Karolina tilbyr praktisk tilgang til sentrale attraksjoner.
  • Ul. Svetog Ivana: Ideelt for de som ønsker å utforske gamlebyen, denne parkeringsplassen har både korttid- og langtidsparkering.
  • Parkiralište Mandrač: Perfekt for å utforske havneområdet, Mandrač gir god verdi og lett tilgjengelighet.

Kjøretips med leiebil

  • Rovinj: Denne sjarmerende byen er kjent for sin vakre gamle bydel og ligger kun en times kjøring med leiebil fra Pula. Her kan besøkende vandre gjennom snevre brosteinsgater og nyte den maleriske havnen.
  • Motovun: Kjent som en av Istria halvøyas vakreste middelalderbyer, ligger Motovun perched på toppen av en ås. Den er om lag 1 time og 20 minutters kjøring fra Pula og tilbyr en spektakulær utsikt over områdets vinmarker.
  • Brijuni Nasjonalpark: Kun en kort kjøretur og fergetur fra Pula ligger Brijuniøyene, hvor besøkende kan nyte naturen og historiske severdigheter.
  • Labin: Omkring en times kjøring med leiebil fra Pula ligger Labin, en liten by på en høyde med utsikt mot Adriaterhavet. Byen er rik på kunst og kultur, samt byr på en vakker utsikt.
  • Porec: Porec er enda en perle på Istria og tilbyr både kulturelle severdigheter slik som Euphrasius-basilikaen og sjarmerende strender. Kjøretiden fra Pula er omtrent 45 minutter.