Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Zagreb Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Zagreb Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Zagreb Lufthavn miniguide

Leiebil Zagreb Lufthavn

Bilutleie Zagreb Lufthavn

Zagreb Lufthavn (ZAG), også kjent som Pleso Lufthavn, ligger 15 km utenfor Zagreb. Det går en buss mellom flyplassen og Zagreb som tar rundt 25 minutter. 13 ulike bilutleiefirma tilbyr bilutleie, blant dem flere mindre kjente som Sub rosa, An nova og Luna Vectora. Mer kjente internasjonale firma, som Hertz og Avis, er også representert.

Zagreb Lufthavn er den største flyplassen i Kroatia, og i 2009 betjente den 2,062,242 passasjerer. Det er planlagt at et utbyggingsprosjekt av lufthavnen skal starte i løpet av 2010. Zagreb lufthavn betjener rundt 12 flyselskaper og er hovedbase for Kroatia Airlines. En kan reise til de fleste europeiske større byer fra Zagreb.

Flyplassen har en kafé og en førsteklasses restaurant som heter ”Faust Vrančić”. Den har også taxfree, bank, postkontor, VIP- og businesslounge. Det fins ingen hotell på lufthavnen.

Norsk bokmål