Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Zagreb

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Zagreb inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Zagreb miniguide

Leiebil Zagreb

Bilutleie Zagreb

Zagreb er Kroatias hovedstad, og landets største by. Zagreb ligger ved elven Sava nordøst i Kroatia. Sentrumskjernen har en befolkning på 690.000, mens med forsteder er folketallet på en million.

Zagreb er kjent for å arrangere verdenscuprenn i alpint. I Januar arrangeres slalåm for kvinner. Byen har flere historiske bygninger, og består av en øvre og en nedre bydel: Gornji grad og Donju grad. I den nedre bydelen ligger restaurantene, barene og turistattraksjonene, mens middelalderbyen ligger i den øvre delen. Her ligger Stefanskatedralen som ble påbegynt i 1093, og erkebispepalasset fra 1700-tallet. Donji grad ble bygget etter år 1800. Her ligger mange av byens museer og nasjonalteateret i nybarokk stil. Byen som ble bombardert i borgerkrigen i 1991 har en av verdens største gravplasser i verden. Zagreb har også flere kunstmuseer: Mimara museet har flere mesterverk av malere som Caravaggio, Manet og Rembrandt.

Flyplassen Zagreb internasjonale flyplass ligger 17 kilometer sørøst for sentrum i bydelen Pleso.

Norsk bokmål