Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ayia Napa

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ayia Napa inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ayia Napa miniguide

Leiebil Ayia Napa
Bilutleie Ayia Napa

Ayia Napa ligger på sørøstkysten av Kypros. Byen ligger i det kypriotiske distriktet Famagusta. 2.700 innbyggere bor i Ayia Napa.

Ayia Napa er kjent som et Kypros største feriesteder, og er særlig kjent for sitt hektiske uteliv om sommeren. Spesielt populært er Ayia Napa innen musikkgenrene house og garage.  Før 1974 var Ayia Napa en liten fiskerlandsby med noen hundre innbyggere. Det er mye som tyder på at byen, som er bygd rundt et venetiansk kloster, også eksisterte i romertiden. Her er rester etter en akvedukt. Hovedgaten Makarios III-avenyen går gjennom hele byen og ned til havnen. Her ligger de fleste serveringsstedene og butikkene. Midt i byen ligger torget, Seferis-plassen, med fiskehavnen i Ayia Napas sentrum. Her ligger det en rekke tavernaer. Besøkende kan dra til sandstrendene Nissi Beach, Makronisos Beach og Grecian bukta.

Larnaca internasjonale flyplass ligger 36 kilometer fra sentrum av Ayia Napa.