Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Limassol

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Limassol inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Limassol miniguide

Leiebil Limassol
Bilutleie Limassol

Limassol ligger på Kypros sørkyst, ved Akriotiribukten. Limassol er den nest største byen på Kypros, og landets viktigste havneby. Limassol har et folketall på 161.000 innbyggere (2001). Fra Limassol er det båtforbindelse til bl.a. Athen, Beirut, Rhodos, Haifa og Port Said.

Limassol oppstod mellom de to antikke byene Kourion og Amathus. Byen var i en periode med i Øst-romerriket da den ble kalt Neapolis. Her ligger en venetiansk borg fra 1100-tallet. Limassol er sentrum i et vindistrikt, og arrangerer Limassol vinfestival hvert år i september. Om høsten arrangerer byen Kypros rally og karneval i februar eller mars. Limassol har en lang kulturell tradisjon med mange museer og arkeologiske utgravninger.

Larnaca internasjonale flyplass ligger 50 kilometer fra Limassol.