Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Liepaja Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Liepaja Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Liepaja Lufthavn miniguide

Leiebil Liepaja Lufthavn
Bilutleie Liepaja Lufthavn

Liepāja internasjonale Lufthavn (LPX) er en svært liten flyplass som ligger 7 km øst for Liepāja. Det er en av de tre viktigste flyplassene i Latvia. Den beste måten å komme seg mellom flyplassen og Liepāja på er med buss eller taxi. Det finnes generelt lite informasjon om flyplassen.

Liepāja Lufthavn betjener både charter- og rutefly, innenlands- og internasjonale destinasjoner som Moskva, Hamburg og København. AirBaltic er det eneste flyselskapet som har regulære flyvninger året rundt.

Flyplassen har et svært beskjedent utvalg av fasiliteter. Det fins en tax free-butikk, men ingen restauranter eller kafeer. Liepāja internasjonale Lufthavn har også en førstehjelpsstasjon.