Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Hamburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hamburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hamburg miniguide

Leiebil Hamburg

Bilutleie Hamburg

Hamburg ligger i Nord-Tyskland, og er landets nest største by med 1,7 millioner innbyggere (2007). Byen ligger der elvene Alster og Bille munner ut i Elben – 110 km fra Nordsjøen. Hamburg er et kulturelt og økonomisk senter for hele Nord-Tyskland, og har dessuten en av de største havnene i verden.

En av Hamburgs mest besøkte turistattraksjoner er St. Michaels-kirken fra 1647 – med sitt 132 meter høye tårn. Kirketårnet er åpent for publikum, og fra toppen har man flott utsikt over havnen.

Også Johannes Brahms Museum, som forteller om den kjente komponistens liv og virke, er verdt et besøk.

Andre turistattraksjoner i byen er bl.a. Rathaus (rådhuset) fra 1890-tallet, St. Jakobi-kirken fra 1340 i barokkstil, St. Petri-kirken fra 1000-tallet, Tollmuseet, Hamburger Kunsthalle (med utstillinger av kunst fra middelalderen og fram til i dag), Speicherstadt Museum, St. Catherine-kirken i gotisk stil fra 1200-tallet – samt kunstgalleriet «Deichtorhallen», som stort sett viser internasjonal samtidskunst og fotokunst.

I Hamburg har man svært gode shoppingmuligheter –  spesielt i byens handlegate «Jungfernstieg», der man finner både kjøpesentre og fasjonable boutiquer.

Ellers er byen kjent for gaten Reeperbahn (også kallt «Der Kiez») – med sine mange barer, nattklubber og bordeller.

Flyplassen Hamburg Flyplass  ligger 10,7 km nord for sentrum.

Bestilling av leiebil i Hamburg er rimelig og enkelt gjennom Leiebilguiden.no. Velg hentested og leveringssted, dato og trykk på «Søk». Tilgjengelige leiebiler vil komme opp umiddelbart gjennom vår dynamiske søkemotor. Alle priser på bilutleie inkluderer fri kilometer og forsikringer.

Norsk bokmål