Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ventspils

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ventspils inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ventspils miniguide

Leiebil Ventspils
Bilutleie Ventspils

Ventspils ligger 160 kilometer norvest for Riga ved elven Ventas utløp i Østersjøen. Ventpils ligger på vestkysten av Latvia ved det Baltiske Hav. 43.000 innbyggere bor i Ventspils. Byen er en av Europas travleste havnebyer, og eksporterer bl.a. olje og kjemikalier. Herfra går det ferge til Stockholm.

Ventspils vokste frem omkring en borg fra 1200-tallet. Byen fikk bystatus i 1369, og var en Hansaby. På slutten av 1800-tallet fikk byen stor betydning som eksporthavn for russisk korn.  Livonian slottet er et av de eldste middelaldreslottene som har overlevd. I 1939 var den røde armeen stasjonert ved en base i byen. Ventspils er et badested og har en fiskelandsby med stor båtkolleksjon og ankersamling.

Ventspils internasjonale flyplass ligger fem kilometer fra sentrum av byen.