Leiebil Luxembourg

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Luxembourg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Luxembourg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Luxembourg miniguide

Luxembourg
Bilutleie Luxembourg

Luxembourg ligger nordvest i Europa, og grenser til Belgia i vest, Frankrike i sør og Tyskland i øst. Landet – som er et av de minste i Europa – har 491.800 innbyggere (2009). Luxembourg har 3 offisielle språk: Luxembourgsk, fransk og tysk.

Landskapet er preget av skogkledte høyder og åser, elver og sletter. Høyeste punkt er Kneiff – som ligger 560 m.o.h. Landets største elv er Mosel – med sideelvene Sûre og Our. Langs bredden av disse elvene ligger mange av landets middelalderborger.

Luxembourg har et temperert mellomeuropeisk klima, med milde temperaturer og moderat nedbør. Vintrene er ofte kalde og snørike, mens somrene er fuktige og milde.

Landets hovedstad heter rett og slett Luxembourg by, og den kalles ofte bare for «Staad» (byen). Luxembourg by ligger sør i landet ved elvene Alzette og Pétrusse. Hovedstaden har 84.000 innbyggere (2009), og er sete for flere EU-institusjoner – deriblant Europadomstolen og Europaparlamentet. Byen var Europeisk kulturhovedstad i 2007.

Andre viktige byer i Luxembourg er Esch-sur-Alzette, Echternach, Dudelange og Differdange.

Luxembourg har gode transportforbindelser. Veinettet er blitt betydelig modernisert de senere år – med motorveier til nabolandene.

Landets hovedflyplass er Luxembourg – Findel Internasjonale Flyplass, som ligger 6 km nord for  sentrum av hovedstaden.

Leiebil destinasjoner