Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ohrid

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ohrid inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ohrid miniguide

Leiebil Ohrid
Bilutleie Ohrid

Ohrid ligger i sørvest i Makedonia ved innsjøen Ohridsjøens bredder. Innsjøen er Balkans nest største. Ohrid er nær grensen til Albania, og ligger 695 meter over havet, mellom 2800 meter høye fjell.

Ohrid er kjent for sine gamle kirker og klostre, og er et religiøst senter. St. Sofiakirken fra 1100-tallet er den fjerde basilikaen på samme sted. Den har tidligere fungert som moske, og har verdens største fresko-samlingen fra 1100-tallet. St. Bogorodica Perivlepta kirken fra 1300-tallet har også freskoer. Byen Ohrid står på UNESCOs verdensarvliste for kultur og naturarv. Ifølge arkeologiske funn, er Ohrid en av de eldste bosetningene i Europa. Innsjøen er tre millioner år gammel. Det kyrilliske alfabetet kommer fra området, og Europas første universitet oppstod her. Pilegrimer kommer hit for å besøke St. Klements grav. I juli hvert år møtes verdenseliten i svømming her.  Ohrid arrangerer sommerfestival og dramafestival i slutten av juli og begynnelsen av august.

Ohrids internasjonal flyplass, St. Paul the Apostle ligger ca. syv kilometer fra sentrum.