Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Skopje Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Skopje Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Skopje Lufthavn miniguide

Leiebil Skopje Lufthavn
Bilutleie Skopje Lufthavn

Skopje Lufthavn (SKP), som også kalles Skopje «Alexander the Great» Airport, befinner seg 17 km sør for Skopje. Det fins ingen offentlig transport som går mellom Skopje og flyplassen. De bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen er Europcar, Sixt, Hertz, Avis, National/Alamo, Inter ways og Sharr Express.

I 2008 besøkte 652,815 passasjerer flyplassen. Fra Skopje Lufthavn kan en reise til 16 ulike destinasjoner rundt om i Europa. Tidligere var flyplassen hovedbase for MAT Macedonian Airlines som nå er nedlangt. Det er planer om at flyplassen skal moderniseres og utbygges.

Skopje Lufthavn har en restaurant og en bar samt taxfree-butikk. Andre fasiliteter er VIP-lounge, businesslounge og postkontor. Det er planlagt at det skal bygges et luksushotell på selve flyplassen.