Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Skopje

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Skopje inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Skopje miniguide

Leiebil Skopje
Bilutleie Skopje

Skopje er hovedstad i republikken Makedonia, og ligger i Povardarie-regionen. Byen ligger på begge sider av elven Vardar, og har 470.000 innbyggere (2003).

Byen som ble grunnlagt av illyrne, og erobret av romerne i det fjerde århundre, har også vært under serbisk styre og tilhørt det osmanske riket. I 1963 ble byen rammet av et jordskjelv som rammet størstedelen av byen. Kurshumli An er et av tre hoteller som fortsatt står igjen fra middelalderen.

På den høyeste høyden av Skopje står Kale-festningen, som ble bygget av den bysantinske keiser Justinian på 1000-tallet. Her er det vakker utsikt over byen. Byen har flere kirker og moskeer. Sultan Murat moskeen er Balkans største. Bit Pazaar er det største matmarkedet i Skopje. Byen holder Skopje sommerfestival hvert år, og Skopje Jazzfestival i oktober.

Flyplassen, Skopje Aleksandar Makedonski International, oppkalt etter Aleksander den store, ligger 20 kilometer utenfor byen.