Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Agadir

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Agadir inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Agadir miniguide

Leiebil Agadir

Bilutleie Agadir

Agadir ligger sørvest for Marrakech i den sørlige delen av Marokko ved Atlanterhavet. Agadir ligger rundt ti kilometer nord for Wadi Sous munning. Havnebyen med sine 636.000 innbyggere er omgitt av Atlas-fjellene og Sahara-ørkenen.

Agadir ble grunnlagt ca.1500 av portugiserne, som bygde fortet Santa Cruz de Cap de Gué her i 1503.  Berberne jaget portugiserne i 1541, og i 1913 anla franskmennene en havn i Agadir. Større deler av byen ble rammet av et jordskjelv i 1960, men er nå gjenoppbygd. Den største attraksjonen i Agadir er stranden, som er uten vind og store mengder mennesker. Ruinene av en festning, finnes på en av høydene rundt byen. En av attraksjonene i byen er den zoologiske hagen, Vallée des Oiseau, som har fugler fra hele verden og geiter fra Atlas for å nevne noen arter. Agadir har også flere golfbaner rundt byen.

Agadir Al Massira flyplassen ligger fem kilometer utenfor sentrum.

Norsk bokmål