Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Agadir

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Agadir inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Agadir miniguide

Leiebil Agadir
Bilutleie Agadir

Agadir ligger sørvest for Marrakech i den sørlige delen av Marokko ved Atlanterhavet. Agadir ligger rundt ti kilometer nord for Wadi Sous munning. Havnebyen med sine 636.000 innbyggere er omgitt av Atlas-fjellene og Sahara-ørkenen.

Agadir ble grunnlagt ca.1500 av portugiserne, som bygde fortet Santa Cruz de Cap de Gué her i 1503.  Berberne jaget portugiserne i 1541, og i 1913 anla franskmennene en havn i Agadir. Større deler av byen ble rammet av et jordskjelv i 1960, men er nå gjenoppbygd. Den største attraksjonen i Agadir er stranden, som er uten vind og store mengder mennesker. Ruinene av en festning, finnes på en av høydene rundt byen. En av attraksjonene i byen er den zoologiske hagen, Vallée des Oiseau, som har fugler fra hele verden og geiter fra Atlas for å nevne noen arter. Agadir har også flere golfbaner rundt byen.

Agadir Al Massira flyplassen ligger fem kilometer utenfor sentrum.