Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Casablanca Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Casablanca Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Casablanca Lufthavn miniguide

Leiebil Casablanca Lufthavn
Bilutleie Casablanca Lufthavn

Mohammed V Internasjonale Flyplass ligger 30 km sørøst for Casablanca ved hovedveien til Marrakech. Det er mulig å benytte seg både av tog og buss for å reise mellom flyplassen og Casablanca For den som ønsker å leie bil så er utvalget svært godt, hele 28 bilutleiefirma er representert på flyplassen. Noen av firmaene er Avis, Budget, Europcar, Hertz, National, Sixt og Thrifty.

Casablanca Lufthavn er den travleste flyplassen i Marokko og den 6. største i hele Afrika når det gjelder antall passasjerer. I 2009 benyttet 6,4 millioner passasjerer seg av den. Den er hovedbase for flyselskapene Air Arabia Maroc, Jet4you, Regional Air Lines og Royal Air Maroc hvorav det siste er det som flyr til flest destinasjoner. Den har tre terminaler og terminal 3 er under oppussing.

Det er et shoppingsenter på avgangsterminalen og et godt utvalg av taxfree-butikker på alle terminalene. Casablanca Lufthavn har også flere kafeer, barer og restauranter samt banker, postkontor, bønnerom, apotek og et businessenter med internett. Det er ingen hoteller på flyplassen, det nærmeste hotellet er Atlas Airport Hotel.