Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Casablanca

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Casablanca inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Casablanca miniguide

Leiebil Casablanca
Bilutleie Casablanca

Casablanca ligger vest i Marokko ved Atlanterhavet. Havnen er en av landets viktigste, her eksporteres mesteparten av landets produkter. Casablanca er også landets jernbaneknutepunkt.

Casablanca er kanskje mest kjent for  den amerikanske filmklassikeren Casablanca med Humphrey Bogart og Ingrid Bergman, der handlingen er satt til byen. Byen som betyr betyr det hvite hus, er rik på kultur og arkitektur. Her er mauriske og Art Deco-bygninger, og alt fra moskeer til tyrkiske bad. Kong Hassan II moskeen, er den tredje største moskeen i verden. Den 210 meter høye minareten er den høyeste i verden. Den er også en av to moskeer i Marokko som er åpen for ikke muslimer. Den ble ferdigstilt i 1989. Byen har et stabilt klima.

Mohammed V International Airport ligger 18 kilometer utenfor Casablanca.