Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rabat

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rabat inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rabat miniguide

Leiebil Rabat
Bilutleie Rabat

Rabat er Marokkos hovedstad. Rabat ligger på vestkysten, ved elven Bou-Regregs utløp i Atlanterhavet, nord for Casablanca.1.6 millioner innbyggere bor i Rabat.

Rabat vokste frem rundt et kloster som ble etablert her av almohadene på 1100-tallet. Rabat har flere bygninger fra middelalderen, murer fra 1100-tallet og det 44 meter høye Hasanntårnet, i moskeen fra 1200-tallet. Her ligger også Kasbah Oudaya, som har en mur med en stor port, fra siste del av 1100-tallet. Byen fungerte som støttepunkt under kampene mot de kristne i Spania. Under det franske protektoratet vokste byen hurtig og byen er sterkt preget av fransk kultur. I den europeiske nybyen kan besøkende se sultanens palass og den kongelige moske. Sør for Rabat ligger Chella med flere ruiner som går 2500 år tilbake i tid. Byen har flere museum som kunstmuseum og arkeologisk museum, og mange kafeer der besøkende kan gjøre som de lokale: drikke myntete og se på livet.

Aeroport de Rabat ligger i Rabats tvillingby Salé, åtte kilometer fra Rabat.