Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Rabat

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rabat inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rabat miniguide

Leiebil Rabat

Bilutleie Rabat

Rabat er Marokkos hovedstad. Rabat ligger på vestkysten, ved elven Bou-Regregs utløp i Atlanterhavet, nord for Casablanca.1.6 millioner innbyggere bor i Rabat.

Rabat vokste frem rundt et kloster som ble etablert her av almohadene på 1100-tallet. Rabat har flere bygninger fra middelalderen, murer fra 1100-tallet og det 44 meter høye Hasanntårnet, i moskeen fra 1200-tallet. Her ligger også Kasbah Oudaya, som har en mur med en stor port, fra siste del av 1100-tallet. Byen fungerte som støttepunkt under kampene mot de kristne i Spania. Under det franske protektoratet vokste byen hurtig og byen er sterkt preget av fransk kultur. I den europeiske nybyen kan besøkende se sultanens palass og den kongelige moske. Sør for Rabat ligger Chella med flere ruiner som går 2500 år tilbake i tid. Byen har flere museum som kunstmuseum og arkeologisk museum, og mange kafeer der besøkende kan gjøre som de lokale: drikke myntete og se på livet.

Aeroport de Rabat ligger i Rabats tvillingby Salé, åtte kilometer fra Rabat.

Norsk bokmål