Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cancun

Skal du besøke Cancun i sommer? Det er en strålende idé! Byen er helt fantastisk. Hvis du har lyst til å se deg rundt, langs kysten for eksempel, anbefales det å leie bil. Med egen bil er du fri til å dra hvor du vil, når du vil. Du har også kontroll på kostnadene og slipper å ende opp i en overfylt buss med mange andre turister.

Guide til Cancun

Leiebil Cancun
Bilutleie Cancun

Cancun er en by i Mexico på halvøya Yucatan, og ligger ved Det karibiske hav. Det er hovedstaden i Mexicos mest østlige delstat, som heter Quintana Roo. I tillegg til å være hovedstad er Cancun kjent for sine mange resorts, sandstrender og et spennende natteliv. Denne kystbyen kan deles i to forskjellige områder. På den ene siden det tradisjonelle sentrum El Centro, og på den andre siden Zona Hotelera, hvor du finner alle nattklubber, restauranter og de store hotellene ved stranden. 

Med en befolkning på under 700 000 og et areal på cirka 1 979 km² blir det sagt at Cancun er den tettest befolkede byen i hele Mexico. Det gjør den til et perfekt sted for besøkende og turister. Temperaturen ligger vanligvis på behagelige 21 grader. Den beste tiden å reise til Cancun på er tidlig desember og i april. Da får du den beste opplevelsen av det byen har å by på. Mest regn faller i september og oktober. 

Kanskje du har hørt rykter om at Cancun er et bra sted for de festglade? Det er ikke noe galt i det, men solfylte Cancun har mye mer å by på enn kun festing og natteliv. Her finner du mange avslappende og vakre resorts som er perfekte for både familier og enslige som kommer for å nyte Yucatans deilige klima. For å nevne noen av attraksjonene i nærheten, finner du Maya-ruinene Yamil Lu’um og El Rey, i form av lysegrå steinrester. 

Her kan du la de mysteriøse og imponerende ruinene ta deg tilbake i tiden, helt til den tiden mayafolket bodde her. Det sies at Cancun kom på kartet først på 1700-tallet. Det er ukjent hva navnet Cancun egentlig betyr. Faktisk går det rykter om at det før bodde kun tre mennesker her i byen på halvøya. Men istedenfor å kun høre på rykter, hvorfor ikke ta turen til Cancun og få originalhistoriene fra lokalbefolkningen? 

Reis rundt med egen leiebil

Byen har mange steder som er verdt et besøk. Og dagen blir ikke kjedelig hvis du har en leiebil tilgjengelig. Da kan du besøke Cancuns undervannsmuseum. Dette ligger en 30 minutters biltur unna, på en strand fylt med cirka 500 skulpturer i full størrelse. Dette er nok blant en av verdens største kunstige undervanns-attraksjoner. Høres det spennende ut? Ta en ekskursjon med båt og utforsk stedet med en erfaren guide. 

Hvis du er glad i dykking og snorkling er Cancun definitivt ett av stedene du bør besøke. En 40-minutters kjøretur tar deg til stranden. Her kan du dykke i en av verdens største undervannsgrotter. Disse undervannshullene strekker seg opptil 140 km i lengde og cirka 5 km i dybden, og er et fantastisk sted å utforske. Ett av disse naturlige underverkene er kjent som Ox Bel Ha. 

Et sted som bør besøkes mens du er i Cancun, er Maya-ruinene Chichén Itzá. Disse ligger cirka 240 km (tre timer med bil) unna, via motorveien. Her finner du alt som er verdt å vite om historien til denne gamle byen og innbyggernes religion. 

Flyplasser

Det er kun én flyplass ved Cancun, nemlig Cancun International Airport. Dette er Mexicos nest største flyplass med over 25 millioner reisende hvert år. Herfra kan du fly til over 133 destinasjoner over hele verden, og velge mellom beskjedne 44 av de mest kjente flyselskapene. 

Flyplassen ligger nesten 20 km (20 minutter med bil) fra byens sentrum. Den er lett å komme fort gjennom og få sjekket inn raskt. Mens du venter på din avreise kan du benytte deg av en av de mange kaféene. 

Det finnes flere bilutleieselskaper ved Cancun International Airport, noe som gjør det lett å få tak i en leiebil. Kjente selskap som Hertz, Budget og Thrifty er representert, og har akkurat den bilen du ønsker. Du kommer til bilutleiesenteret med skyttelbuss. 

Trafikk

Byen byr på et fantastisk velholdt veinett. Her kan du kjøre til hotellet eller hvor du vil uten å havne i kø. Det kan oppstå små forsinkelser morgen og kveld. Det er enkelt å unngå kø ved å planlegge dine turer utenom den mest travle tiden. 

Vi anbefaler at du laster ned Google Maps på mobilen din for å finne fram i Cancun. Det er mange parkeringsplasser i byen og vi anbefaler å følge trafikkreglene. Ta også hensyn til fartsgrenser, både i byen og utenfor.