Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cancun Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cancun Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cancun Lufthavn miniguide

Leiebil Cancun Lufthavn
Bilutleie Cancun Lufthavn

Cancun internasjonale Lufthavn ligger 22 km sørvest for Cancun. Det er den nest største flyplassen i Mexico og en av de viktigste for internasjonale destinasjoner i Latin-Amerika. Det går buss mellom flyplassen og Cancun. Det fins et godt utvalg av bilutleieforma på flyplassen, blant selskapene er Alamo, Avis, Budget, Dollar og Hertz.

I 2009 besøkte 11,174,908 passasjerer Cancun internasjonale Lufthavn. De fem travleste rutene, alle i USA, er Houston, New York, Dallas, Miami og Atlanta. Den er hovedbase for flyselskapet Mexicana. Flyplassen har tre terminaler

Det er et svært godt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og barer på Cancun Lufthavn. Den har også businessenter, minibanker, apotek, legesenter og skjønnhetspleie. Det er ingen hoteller på flyplassen, men Moon Palace Resort, som egner seg godt for store konferanser, ligger like i nærheten.