Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Merida Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Merida Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Merida Lufthavn miniguide

Leiebil Merida Lufthavn
Bilutleie Merida Lufthavn

Manuel Crescencio Rejón Internasjonale Flyplass (MID) ligger rundt 8 km sørvest for Merida som er hovedstaden i staten Yucatan kjent for sin rike mayahistorie. Det finnes shuttle-busser mellom flyplassen og Merida, men avgangene er ikke så hyppige så taxi kan være et godt alternativ. Merida Rejon Airport Car Hire tilbyr leiebiler fra både lokale og internasjonale leiebilfirma som Hertz, Dollar, Budget, Advantage, National, Discount.

I 2008 var 1,058,510 passasjerer innom Merida- Rejón Lufthavn. Mellom 1999 og 2001 ble flyplassen totalrenovert. Den betjener både nasjonale og internasjonale destinasjoner.

Flyplassen har 4 ulike barer, restauranter og kafeer og gode shoppingmuligheter, blant annet en smykkebutikk. Merida- Rejón Lufthavn har også legesenter, bank og turistinformasjon. Det er ingen hotell på flyplassen.