Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Merida

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Merida inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Merida miniguide

Leiebil Merida
Bilutleie Merida

Merida er hovedstad i i delstaten Yucatan. Merida ligger 35 kilometer sør for havnebyen Progreso, i sørøst Mexico. Med forsteder har byen ca. 905.000 innbyggere, mens selve byen har ca. 750.000 innbyggere.

Merida ble grunnlagt i 1542 på steder der maya-byen tidligere T´ho lå. Maya-sentrene Chichén Itzá og Uxmal ligger i nærheten. Chichen Itza er en arkeologisk ruinby som ble bygget av maya-sivilisasjonen, nord i Yucatan. I 2007 ble hovedbygningen, Castillo eller pyramiden Kukulcan stemt frem som en av verdens syv underverk. Området står på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarvsteder. Ruinene ble funnet på 1800-tallet og flere templer er restaurert. Det finnes spor fra mayaepoken 600-900 e.Kr. her. Merida har også mayamuseum med verdifulle samlinger. Byens domkirke fra 1500-talleter også verd å få med seg.

Manuel Crescencio Rejón International lufthavn ligger fem kilometer fra sentrum av Merida.