Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Merida

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Merida inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Merida miniguide

Leiebil Merida

Bilutleie Merida

Merida er hovedstad i i delstaten Yucatan. Merida ligger 35 kilometer sør for havnebyen Progreso, i sørøst Mexico. Med forsteder har byen ca. 905.000 innbyggere, mens selve byen har ca. 750.000 innbyggere.

Merida ble grunnlagt i 1542 på steder der maya-byen tidligere T´ho lå. Maya-sentrene Chichén Itzá og Uxmal ligger i nærheten. Chichen Itza er en arkeologisk ruinby som ble bygget av maya-sivilisasjonen, nord i Yucatan. I 2007 ble hovedbygningen, Castillo eller pyramiden Kukulcan stemt frem som en av verdens syv underverk. Området står på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarvsteder. Ruinene ble funnet på 1800-tallet og flere templer er restaurert. Det finnes spor fra mayaepoken 600-900 e.Kr. her. Merida har også mayamuseum med verdifulle samlinger. Byens domkirke fra 1500-talleter også verd å få med seg.

Manuel Crescencio Rejón International lufthavn ligger fem kilometer fra sentrum av Merida.

Norsk bokmål