Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mexico City

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mexico City inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mexico City miniguide

Leiebil Mexico City
Bilutleie Mexico City

Mexico by er Mexicos hovedstad og verdens nest største byområde. Med forsteder utgjør byen 22 millioner innbyggere, mens i selve byen bor det rundt ni millioner. Byen ligger på nesten 2300 meters høyde i Mexico-dalen, omkranset av fjelltopper, som vulkanene Popocatépetl og Ixtacíhuatl på over 5000 meters høyde. Hovedstaden er knyttet til landets viktigste havnebyer.

Mexico by ligger på ruinene av aztekernes hovedstad Tenochtitlán, men byen er dessverre mest kjent for å ha en av verdens verste luftforurensninger. Byen er trolig Amerikas eldste by og antas å være grunnlagt i 1176. Det finnes en rekke museer og andre kulturinstitusjoner som nasjonalmuseet og betydelige antropologiske og historiske museer, planetarium og zoologisk hage. Her ligger Latin-Amerikas største kirke, den barokke katedralen med to tårn som ble påbegynt i 1560-årene. Basiliken Guadeloupe er en av den katolske kirkes mest hellige steder i Amerika og et pilgrimsted. I gamlebyen er en av verdens største parker.

Den internasjonale lufthavnen Benito Juárez ligger seks kilometer utenfor, i den nordøstre utkant av byen.