Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mexico City Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mexico City Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mexico City Lufthavn miniguide

Leiebil Mexico City Lufthavn
Bilutleie Mexico City Lufthavn

Mexico City internasjonale Lufthavn (MEX), også kalt Benito Juárez Internasjonale Flyplass, ligger 13 km vest for Mexico City. Det er den største flyplassen i Latin-Amerika. Både metro og buss er gode transportmidler for å komme seg mellom Mexico City og flyplassen. Det finnes et godt utvalg av bilutleieselskaper både på den nasjonale og den internasjonale terminalen, noen av dem er Alamo, National, Avis, Budget, Dollar, Eurocar, Eurodollar, Kimcar, Gold Car, Hertz og Sixt.

I 2009 benyttet 24,243,056  passasjerer seg av lufthavnen. Det er planlagt at den skal utbygges slik at den kan ta imot 32 millioner passasjerer i året. En kan reise til over 100 internasjonale destinasjoner, og de travleste rutene fra Mexico City Lufthavn er Los Angeles, New York, Miami, Houston og Madrid. Den er hovedbase for Mexicos største flyselskap, Aeroméxico.

Det er et svært godt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og barer på Mexico City Lufthavn. Her fins det også apotek, legesenter, businessenter, minibanker og internettkafé. Flyplassen har flere hoteller som blant annet Hilton Mexico City Airport Hotel og Airport Camino Real Hotel.