Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Playa Del Carmen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Playa Del Carmen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Playa Del Carmen miniguide

Leiebil Playa Del Carmen
Bilutleie Playa Del Carmen

Playa del Carmen er en by på østkysten av Mexico. Playa del Carmen er delstaten Quintana Roos’ tredje største by med 100.000 innbyggere (2005). Playa del Carmen ligger ca. 70 kilometer sør for Cancun, og 20 kilometer vest for Cozumel på Yucatanhalvøya. Herfra er det båtforbindelse til øyen Cozumel.

Playa del Carmen er en populær turistdestinasjon, som er kjent for sine egnede dykkerforhold. Byen var opprinnelig en liten fiskerlandsby, mens i dag er Playa del Carmen sentrum i Riviera Maya, som strekker seg fra Cancun til Sian Ka’an. Byen er også stoppested for flere cruiseskip, som stopper like sør for byen, ved Calica. De «økologiske temaparkene» Xcaret og Xel-Ha ligger nær Playa del Carmen, og er populære destinasjoner for utflukter. I Xel-Ha kan besøkende svømme med delfiner, snorkle, dykke og se sjøskilpadder. En time sør for Playa, I Tulum er det et arkeologisk maya-funn med vakker utsikt.

Cancun flyplass ligger 50 kilometer fra Playa del Carmen.