Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Alkmaar

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Alkmaar inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Alkmaar miniguide

Leiebil Alkmaar
Bilutleie Alkmaar

Alkmaar er en by 40 kilometer nordvest for Amsterdam, i provinsen Noord-Holland. Byen har 95.000 innbyggere i bykjernen, og med omegn teller byen 190.000 innbyggere. Fra Alkmaar går det båt til Storbritannia.

Alkmaar er kjent for sitt ostemarked. Hver fredag fra april til oktober selges osten på tradisjonelt vis, slik den har blitt solgt gjennom flere århundrer. Alkmaar har mange historiske bygninger, og har tatt vare på kanalene og de trange gatene fra 1700-tallet. Bergerportbroen vitner om gamleveien til Bergen, mens Stedelijk Museum Alkmaar gir besøkende innsyn i byens- og regionens historie. I tillegg til dette har Alkmaar et ostemuseum og et nasjonalt ølmuseum med en bar som seververer 86 forskjellige sorter øl. Byens jordbrukslandskap er på UNESCOs verdensarvliste. Kanalen Oude Gracht er byens lengste med flere historiske hus, og passer bra for kajakkpadling.

Schiphol Amsterdam er 36 kilometer fra Alkmaar sentrum.