Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Amsterdam Schiphol Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Amsterdam Schiphol Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Amsterdam Schiphol Lufthavn miniguide

Leiebil Amsterdam Schiphol Lufthavn

Bilutleie Amsterdam Schiphol Lufthavn

Amsterdam Airport Schiphol (AMS) er den største lufthavnen i Nederland.  Flyplassen ligger ca. 9 km nordvest for Amsterdam eller ca. 20 minutter med bil fra hovedstaden. Amsterdam Airport Schiphol er regnet som en passasjervennlig lufthavn og er en av 4 flyplasser i verden med 4 stjerner i følge Skytrax karaktersystem.

Schiphol er en av de største flyplassene i både Europa (5) og i verden (14) målt i antall passasjerer.  I 2008 tok flyplassen hånd om over 47 millioner passasjerer .  Noen av flyselskapene som har hovedbase her inkluderer KLM,  Arkefly, Transavia og Martinair.  Flere lavprisflyselskap tilbudte tidligere ruter til Schiphol, men pågrunn av de høye avgiftene valgte mange å flytte til mindre nærliggende flyplasser.

Schiphol har et bredt utvalg av restauranter, barer og butikker, spesielt innenfor kosmetikk og elektronikk.  Flyplassen har også en rekke fasiliteter inkludert massasjestoler, selvbetjent innsjekking, trådløs internett-tilgang og casino. Schiphol har også flere utsiktsområder ved Polderbaan rullebanen og  Panoramaterras som befinner seg på taket.

Norsk bokmål