Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Arnhem

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Arnhem inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Arnhem miniguide

Leiebil Arnhem
Bilutleie Arnhem

Arnheim ligger ved elven Rhinen, ca 114 kilometer øst for Rotterdam. Arnheim er hovedstad i Gelder-provinsen. 143.000 innbyggere bor i bykjernen, med forsteder bor 315.000 nederlendere her.

Arnheim ble først omtalt i 893, og ble med i Hansa fra 1440. Arnheim er kanskje mest kjent fra 2. verdenskrig, da allierte tropper som kom med fly, forsøkte å ta en bro over Rhinen, uten å lykkes. 7.000 menn gikk tapt under kampene og tilbaketogene i september 1944 under Arnheim-operasjonen. Arnheim har mange museer og gamle bygninger: rådhuset fra 1540, protestantiske Grote Kerk fra 1500-tallet, og en katolsk kirke fra 1422. Her ligger også dyreparken Burgers Zoo, et friluftsmuseum, vannmuseum og moderne kunstmuseum for å nevne noen av byens attraksjoner.

Eindhoven flyplass ligger 70 kilometer fra Arnheim.