Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Arnhem

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Arnhem inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Arnhem miniguide

Leiebil Arnhem

Bilutleie Arnhem

Arnheim ligger ved elven Rhinen, ca 114 kilometer øst for Rotterdam. Arnheim er hovedstad i Gelder-provinsen. 143.000 innbyggere bor i bykjernen, med forsteder bor 315.000 nederlendere her.

Arnheim ble først omtalt i 893, og ble med i Hansa fra 1440. Arnheim er kanskje mest kjent fra 2. verdenskrig, da allierte tropper som kom med fly, forsøkte å ta en bro over Rhinen, uten å lykkes. 7.000 menn gikk tapt under kampene og tilbaketogene i september 1944 under Arnheim-operasjonen. Arnheim har mange museer og gamle bygninger: rådhuset fra 1540, protestantiske Grote Kerk fra 1500-tallet, og en katolsk kirke fra 1422. Her ligger også dyreparken Burgers Zoo, et friluftsmuseum, vannmuseum og moderne kunstmuseum for å nevne noen av byens attraksjoner.

Eindhoven flyplass ligger 70 kilometer fra Arnheim.

Norsk bokmål