Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rotterdam Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rotterdam Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rotterdam Lufthavn miniguide

Leiebil Rotterdam Lufthavn
Bilutleie Rotterdam Lufthavn

Rotterdam – The Hague Airport (RTM) ligger 8 km nordvest for Rotterdam og 25 km sørøst for Haag. En flybuss kjører mellom flyplassen og Rotterdam. De bilutleieselskapene som er til stede på flyplassen er Hertz, Sixt, Europcar og Avis.

Rotterdam Lufthavn er den tredje største flyplassen i Nederland og i 2007 var 1,150,400 passasjerer innom flyplassen. Transavia.com er det selskapet som flyr til flest destinasjoner i Europa.

Flyplassen har restaurant og kafé, og ikke minst en bar med utendørs takterrasse. Andre fasiliteter er taxfree-butikk, trådløst internett, minibank, baby/familierom, konferansesenter og reisebyrå. The Golden Tulip Rotterdam Airport Hotel ligger på flyplassen.