Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Enschede

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Enschede inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Enschede miniguide

Leiebil Enschede
Bilutleie Enschede

Enschede er en by øst i Nederland, nær grensen til Tyskland ved Twentekanalen. Den ligger i provinsen Overijssel i Nederland, og har 153.000 innbyggere. Entschede har vokst sammen med Hengelo.

I Rijksmuseum Twente er det en samling med nederlandske malermestere fra 1800-tallet. Museet  Twente Welle, i området Roombeek, er dedikert til byens tidligere bomullsproduksjon. Byen ble sterkt skadet under den annen verdenskrig, og er senere bygd opp igjen i moderne arkitektur. Den er blitt en utpreget studentby med et livlig uteliv rundt torvet. Blant byens attraksjoner kan Gote kerk nevnes, Lbyringt parken, Labyrinth der Zinnen nevnes. Byen har også musikkfestival, og marked hver tirsdag. Besøkende kan shoppe eller besøke en av byens parkområder, spille golf eller dra på båttur.

Enschede flyplass Twente ligger 3.7 kilometer nord for Enschede.