Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Maastricht

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Maastricht inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Maastricht miniguide

Leiebil Maastricht

Bilutleie Maastricht

Maastricht er Nederlands sørligste by ved elven Maas som deler byen i to. Byen er hovedstad i Limburg-provinsen og ligger nær Belgia og Tyskland. 122.000 innbyggere bor i Maastricht som er kanal- og jernbaneknutepunkt (2005).

Maastricht er kanskje mest kjent for traktaten med samme navn, som ble signert her i 1992 av EUs medlemmer. Maastricht er Nederlands eldste by, grunnlagt av romerne som ga navn til byen. I middelalderen var Maastricht et viktig sentrum med sin tekstilindustri, i tillegg til å være knutepunkt for handelen østover og sørover. Byen var også et senter for kultur og kunst i middelalderen, og i 1834 ble keramikkvirksomhet Nederlands første storindustri. Byen byg på gode shoppingmuligheter, og har attraksjoner som de to tårn, St. Servaas kirken og St. Jan s katedralen. Før påske holder Maastricht karneval der hele byen kler seg i kostymer. I Bonnenfantmuset kan besøkende se nederlandske mestere som Rubens, van Dyck bl.a.

Maastricht Aachen Airport ligger 14 kilometer utenfor sentrum.

Norsk bokmål