Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Maastricht

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Maastricht inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Maastricht miniguide

Leiebil Maastricht
Bilutleie Maastricht

Maastricht er Nederlands sørligste by ved elven Maas som deler byen i to. Byen er hovedstad i Limburg-provinsen og ligger nær Belgia og Tyskland. 122.000 innbyggere bor i Maastricht som er kanal- og jernbaneknutepunkt (2005).

Maastricht er kanskje mest kjent for traktaten med samme navn, som ble signert her i 1992 av EUs medlemmer. Maastricht er Nederlands eldste by, grunnlagt av romerne som ga navn til byen. I middelalderen var Maastricht et viktig sentrum med sin tekstilindustri, i tillegg til å være knutepunkt for handelen østover og sørover. Byen var også et senter for kultur og kunst i middelalderen, og i 1834 ble keramikkvirksomhet Nederlands første storindustri. Byen byg på gode shoppingmuligheter, og har attraksjoner som de to tårn, St. Servaas kirken og St. Jan s katedralen. Før påske holder Maastricht karneval der hele byen kler seg i kostymer. I Bonnenfantmuset kan besøkende se nederlandske mestere som Rubens, van Dyck bl.a.

Maastricht Aachen Airport ligger 14 kilometer utenfor sentrum.