Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rotterdam

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rotterdam inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rotterdam miniguide

Leiebil Rotterdam
Bilutleie Rotterdam

Rotterdam er Nederlands nest største by, og verdens største havneby. Den ligger ved elven Rottes utløp i Nieuwe Maas, og har over 50 kilometer kaianlegg. Her går ferge til Kingston Upon Hull og Harwich Storbritannia. 600.000 innbyggere bor i byen som ligger 25 kilometer fra havet. Med forsteder er befolkningen totalt 1.2 millioner.

Rotterdam er kjent for å være handels- og shippingssentrum. Byen ble grunnlagt på 1200-tallet og vokste raskt etter at Nieuwe Waterweg stod ferdig i 1872. Under 2. verdenskrig ble store deler av byen rasert, og bysenteret ble gjenreist i modernistisk stil. Rotterdam har en zoologisk og botanisk hage, kunstakademi og museum i tillegg til attraksjoner som museet Boymans van Beuningen med en rik samling av nederlandsk kunst. Rundt 2000 ble det etablert kunstige strender langs elven Nieuwe Maas. Her kan besøkende hoppe i tandem eller nyte sandstrendene.

Rotterdam Airport BV ligger 20 minutter utenfor sentrum av Rotterdam.