Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Rotterdam

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rotterdam inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rotterdam miniguide

Leiebil Rotterdam

Bilutleie Rotterdam

Rotterdam er Nederlands nest største by, og verdens største havneby. Den ligger ved elven Rottes utløp i Nieuwe Maas, og har over 50 kilometer kaianlegg. Her går ferge til Kingston Upon Hull og Harwich Storbritannia. 600.000 innbyggere bor i byen som ligger 25 kilometer fra havet. Med forsteder er befolkningen totalt 1.2 millioner.

Rotterdam er kjent for å være handels- og shippingssentrum. Byen ble grunnlagt på 1200-tallet og vokste raskt etter at Nieuwe Waterweg stod ferdig i 1872. Under 2. verdenskrig ble store deler av byen rasert, og bysenteret ble gjenreist i modernistisk stil. Rotterdam har en zoologisk og botanisk hage, kunstakademi og museum i tillegg til attraksjoner som museet Boymans van Beuningen med en rik samling av nederlandsk kunst. Rundt 2000 ble det etablert kunstige strender langs elven Nieuwe Maas. Her kan besøkende hoppe i tandem eller nyte sandstrendene.

Rotterdam Airport BV ligger 20 minutter utenfor sentrum av Rotterdam.

Norsk bokmål