Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Helmond

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Helmond inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Helmond miniguide

Leiebil Helmond
Bilutleie Helmond

Helmond er en by i provinsen Noord-Brabant sør i Nederland, 15 kilometer nordøst for Eindhoven. 84.000 innbyggere bor i Helmond (2003).

De første bosetningene i Helmond etablerte seg i området rundt år 1000. Det første skriftlige spor finnes i en gjenstand fra pave Alekander III i 1179. I 1232 fikk Helmond bystatus. I sentrum ligger et slott som ble bygget av Jan III van Verlaer på 1300-tallet. Det er flere tekstilbedrifter, de fleste langs kanalen Zuid-Willemsvaart  som går gjennom hele byen. Her ligger kunstsenteret Paalwondingen som har kubiske tegninger av Pieter Blom fra 1978. Helmond produserer bilmerket MAX. Byen byr på gode forhold for sykling, shopping og turgåing.

Eindhoven flyplass er 20 kilometer fra sentrum av Helmond.