Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Eindhoven

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Eindhoven inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Eindhoven miniguide

Leiebil Eindhoven
Bilutleie Eindhoven

Eindhoven er Nederlands femte største by, og har med forsteder 415,000 innbyggere.. Byen ligger i Overijssel- provinsen i Noord-Brabant, nær grensen til Tyskland, sørøst for Rotterdam.

Eindhoven er kanskje mest kjent for sitt fotballlag PSV Eindhoven. Laget spiller fast på Philips Stadium, hvor besøkende kan inspisere banen. Det arrangeres også kombinert tur til bryggeriet i Lieshout. Einhoven er hovedsete for Philipskonsernet, som produserer eletriske- og elektroniske produkter. Biler produseres også her, og det er Philipskonsernet som har ført til byens vekst. Her er et astronomisk observatorium og museum for moderne kunst og lampemuseum. Van Abbemuseum har flere kjente verk av malere som Picasso, Chagall og Kandinsky. Eindhoven har flere kjente kunstinstitusjoner og er Nederlands senter for design: i oktober går den nederlandske design -uken av stabelen her. Derfor byr den ikke overraskende på gode shoppingforhold.

Eindhoven flyplass ligger 7 kilometer utenfor Eindhovens sentrum.