Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Hilversum

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hilversum inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hilversum miniguide

Leiebil Hilversum

Bilutleie Hilversum

Hilversum er en by 25 kilometer sørøst for Amsterdam i Noord-Holland provinsen. Byen ligger i det vakre skogs-og sjøområdet Het Gooi og har 100.000 innbyggere.

Byen som en gang ble kalt Amsterdams hage byr på ypperlige forhold for syklister og turgåere som vil utforske lyng- og skogområdene rundt Hilversum. I 2006 åpnet området Zanderij Crailo, et stort naturområde, som forbundet med Spanderswoud-skogen. Her er det sykkel, og turstier i området som er et av Nederlands største naturområder. Byen er også kjent for sin moderne arkitektur, tårnet Hall Hilversum er kanskje den mest spesielle. Hall Hilversum er ifølge arkitekturbøkenes tekstbøker  Dudoks fremste verk. Hilversum er sentrum for Nederlands radio og fjernsynsindustri. Byen har et institutt for lyd og vision, og landets tv- og radioarkiv.

Schiphol Lufthaven i Amsterdam er nærmeste flyplass 30 kilometer lengre sør for Hilversum

Norsk bokmål