Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Leeuwarden

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Leeuwarden inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leeuwarden miniguide

Leiebil Leeuwarden
Bilutleie Leeuwarden

Leeuwarden ligger nord i Nederland, 50 kilometer vest for Groningen. Byen er hovedstad i provinsen og har 91.000 innbyggere (2005). Leuuwarden er jernbane- og kanalknutepunkt.

Leeuwarden-området har hatt bosetning siden 900-tallet. Byen fikk bystatus i 1435, og var et aktivt handelssenter frem til elven Middelzee tørket inn på 1500-tallet. På 1500-1700-tallet var Leeuwarden kjent for sine gull- og sølvsmedarbeider. Leeuwarden har mange vakre bygninger fra denne perioden. Gamlebyen er omkranset av kanaler, og pittoreske bygninger som kirken fra 1300-tallet, det gamle handelssenteret Waag, kirken St. Bonifatius, Kanselarij, det lenende tårnet Oldehove, rådhuset bl.a. Byens attraksjoner inkluderer bl.a. et nasjonalt keramikkmuseum og naturhistorisk museum. Leeuwarden har symfoniorkester og et frisisk museum. I påsken holdes Nederlands største blomstermarket her.

Groningen flyplass ligger 53 kilometer fra Leeuwarden.