Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tilburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tilburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tilburg miniguide

Leiebil Tilburg

Bilutleie Tilburg

Tilburg er Nederlands sjette største by med sine 287.000 innbyggere. Tillburg ligger i provinsen Nord-Brabant, ca 30 kilometer nord for Eindhoven og syv kilometer fra grensen mot Belgia.

Tilburgs historie går tilbake til år 709 da byen ble nevnt for første gang. I middelalderen var Tilburg en samling av grender rundt en liten borg. På 1400-tallet bygde Jan van Haestrecht Tilburg borgen Tilburg, som senere ble fabrikk i området. Tilburg har vært et viktig industrisentrum med hovedvekt på ullindustri. Bøndene livnærte seg på å selge ullen, og lærte seg å veve. I 1881 var det 145 spinnerier her. I dag er det få igjen. Arbeidsprosessen kan betraktes i Audax Textilmuseum, der ull produseres forsatt. I en tidligere ullfabrikk ligger samtidskunstmuseet De Pont. Tilburg holder festivaler, som Festival Mundial, verdenskultur, jazzfestival og popmusikkfestivalen Roadburn Festival.

Eindhoven Airport er 31 kilometer fra sentrum av Tilburg.

Norsk bokmål