Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tilburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tilburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tilburg miniguide

Leiebil Tilburg
Bilutleie Tilburg

Tilburg er Nederlands sjette største by med sine 287.000 innbyggere. Tillburg ligger i provinsen Nord-Brabant, ca 30 kilometer nord for Eindhoven og syv kilometer fra grensen mot Belgia.

Tilburgs historie går tilbake til år 709 da byen ble nevnt for første gang. I middelalderen var Tilburg en samling av grender rundt en liten borg. På 1400-tallet bygde Jan van Haestrecht Tilburg borgen Tilburg, som senere ble fabrikk i området. Tilburg har vært et viktig industrisentrum med hovedvekt på ullindustri. Bøndene livnærte seg på å selge ullen, og lærte seg å veve. I 1881 var det 145 spinnerier her. I dag er det få igjen. Arbeidsprosessen kan betraktes i Audax Textilmuseum, der ull produseres forsatt. I en tidligere ullfabrikk ligger samtidskunstmuseet De Pont. Tilburg holder festivaler, som Festival Mundial, verdenskultur, jazzfestival og popmusikkfestivalen Roadburn Festival.

Eindhoven Airport er 31 kilometer fra sentrum av Tilburg.