Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Auckland

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Auckland inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Auckland miniguide

Leiebil Auckland
Bilutleie Auckland

Auckland er New Zealands største by med rundt en million innbyggere. Havnebyen ligger på nordre del av Nordøyen. 375.000 bor i sentrum i byen som ligger mellom Waitemata Harbour og Manukau Harbour.

Auckland er en av verdens største seilbyer, og er kjent som City of Sails, nettopp på grunn av de mange seilbåtene som holder til her. Fra Sky Tower, som er det høyeste frittstående tårnet på den sørlige halvkulen med sine 328 meter, er det god utsikt over byen og havnen. Auckland har også den største konsentrasjon av innfødte maorier i New Zealand, og i Auckland museum kan  besøkende lære mer om maorisk kultur og tradisjoner. Byen har andre attraksjoner som Auckland Zoo der man bl.a. kan se kiwifuglen, og Waitakeres strender nord for Auckland for å nevne noen. Besøkende kan også ta em båttur til den vulkanske øyen Rangioto.

Auckland Internasjonale Flyplass ligger i den sørlige bydelen Mangere ca. 18 kilometer utenfor sentrum.