Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Auckland Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Auckland Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Auckland Lufthavn miniguide

Leiebil Auckland Lufthavn

Bilutleie Auckland Lufthavn

Auckland Lufthavn (AKL) ligger 21 km sør for Auckland. Det er den største flyplassen på New Zealand, og i Australia finnes det bare 3 flyplasser som er større enn Auckland. Det går flybuss mellom sentrum av Auckland og flyplassen. De bilutleieselskapene som er til stede på flyplassen, både på den internasjonale terminalen og den nasjonale, er Avis, Budget, Europcar, Hertz and Thrifty. Auckland Lufthavn fikk Skytraxs pris for å være 1 av de 10 beste flyplassene i verden i 2009.

Fra juni 2007 til juni 2008 hadde Auckland Lufthavn besøk av 13,202,772 passasjerer. Den er hovedbase for det nasjonale selskapet Air New Zealand, og den mest trafikkerte internasjonale ruten går til Sydney. Flyplassen har en nasjonal og en internasjonal terminal som ligger i gåavstand fra hverandre, men det går også shuttlebuss mellom terminalene. Flyplassen er under utbygging, og skal stå ferdig til World Cup i rygby i 2011.

Auckland Lufthavn har et imponerende shoppingområde med rundt 75 ulike butikker. Utvalget av kafeer, barer og restauranter er også godt. Andre fasiliteter er trådløst internett, legesenter, lekerom for barn, et kapell, massasje og konferansesenter. Det spesielle ved Auckland Lufthavn er at den også har et museum og tilbyr minigolf og golfkurs. Hoteller på flyplassen er Grand Chancellor Auckland Airport og Jet Park.

Norsk bokmål