Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Christchurch Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Christchurch Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Christchurch Lufthavn miniguide

Leiebil Christchurch Lufthavn
Bilutleie Christchurch Lufthavn

Christchurch internasjonale Lufthavn (CHC) befinner seg 12 km utenfor Christchurch og er New Zealands 2. største flyplass. Det går buss mellom flyplassen og byen. Det er gode muligheter for å leie bil på lufthavnen, de firmaene som er til stede er Avis, Budget, Hertz, Europcar, Maui Rentals, Thrifty, Britz og Backpacker Campervans.

6,037,729 passasjerer var innom lufthavnen i 2008. Flyplassen har i dag 2 terminaler, men det er meningen at disse 2 skal slåas sammen og stå ferdig som 1 terminal i løpet av 2010. Fra Christchurch kan en fly til 9 ulike internasjonale destinasjoner i Asia og Australia. Den er hovedbase for flyselskapet Pacific Blue.

Christchurch Lufthavn har hele 35 ulike butikker og et godt utvalg av kafeer, barer og restauranter. Andre fasiliteter er apotek, trådløst internett, bank, businessenter og frisør. Den er spesielt egent for familier fordi den tilbyr lekerom og ulike typer av underholdning.
New Zealand’s International Antarctic Centre ligger 5 minutters gåavstand fra flyplassen. Sudima Hotel Christchurch Airport ligger også 5 minutters gåavstand fra terminalen.