Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Christchurch

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Christchurch inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Christchurch miniguide

Leiebil Christchurch

Bilutleie Christchurch

Christchurch ligger midt på østsiden av Sørøyen, i Canterbury-regionen. Kystbyen har 340.000 innbyggere, og er Sørøyens største by. Den er også New Zealands nest største by. Christchuch ligger ti kilometer nordvest for havnebyen Lyttleton i sørenden av Pegasusbukta.

Christchurch er også kjent som «Garden City of the Plains» fordi byen fungerer som en forsyningsbase for forskningsstasjoner i Antarktis.  Byen som ble grunnlagt i 1848 har attraksjoner som Scotts base, et kunstsenter, teater,  katedralen Christ Church og Christchurch casino. I februar arrangerer byen festivalen romance, i november er det både karneval og hesteløp. Byen er et godt utgangspunkt for dem som vil stå på ski på øyen. Christchurch har et temperert klima med en gjennomsnittstemperatur på 22.5 grader Celsius i januar og 11.3 grader i juli. Byen har rundt 70 dager med frost årlig

Christchurch International Airport ligger 12 kilometer nord for sentrum, i Harewood.

Norsk bokmål