Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Christchurch

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Christchurch inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Christchurch miniguide

Leiebil Christchurch
Bilutleie Christchurch

Christchurch ligger midt på østsiden av Sørøyen, i Canterbury-regionen. Kystbyen har 340.000 innbyggere, og er Sørøyens største by. Den er også New Zealands nest største by. Christchuch ligger ti kilometer nordvest for havnebyen Lyttleton i sørenden av Pegasusbukta.

Christchurch er også kjent som «Garden City of the Plains» fordi byen fungerer som en forsyningsbase for forskningsstasjoner i Antarktis.  Byen som ble grunnlagt i 1848 har attraksjoner som Scotts base, et kunstsenter, teater,  katedralen Christ Church og Christchurch casino. I februar arrangerer byen festivalen romance, i november er det både karneval og hesteløp. Byen er et godt utgangspunkt for dem som vil stå på ski på øyen. Christchurch har et temperert klima med en gjennomsnittstemperatur på 22.5 grader Celsius i januar og 11.3 grader i juli. Byen har rundt 70 dager med frost årlig

Christchurch International Airport ligger 12 kilometer nord for sentrum, i Harewood.