Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Hamilton

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hamilton inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hamilton miniguide

Leiebil Hamilton

Bilutleie Hamilton

Hamilton ligger ca. 110 kilometer sørøst for Auckland på Nordøyen. Byen er landets fjerde største urbane område og den største innlandsbyen, med 155.000 innbyggere. Med forsteder bor det 185.000 innbyggere i byen som ligger i Waikato-distriktet ved elven med samme navn (2006). Waikato-elven deler byen i to.

Byen er kanskje mest kjent for dens nærhet til Matamata der storfilmen Lord of the Rings ble innspilt, 45 minutter utenfor byen.  Hamilton var opprinnelig flere maori-landsbyer som har vokst sammen. I dag er den en handelsby med gode shoppingmuligheter. Blant byens severdigheter er Hamilton gardens, som bl.a. har en rosehage, kinesisk hage og rhododendron-hage. I Hamilton Zoo kan besøkende se over 600 dyrearter fra New Zealand, inkludert den kjente Kiwi-fuglen. Her ligger også Waikato museum med internasjonal kultur og kunst. På Waikato Stadium spilles det rugby-kamper.  I april arrangeres det luftballongfestival og musikkfestival.

Hamilton Internasjonale Flyplass ligger ti kilometer utenfor sentrum.

Norsk bokmål