Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Napier

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Napier inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Napier miniguide

Leiebil Napier
Bilutleie Napier

Napier er en havneby på østkysten av Nordøyen ved Hawke’s Bay, 320 kilometer nordøst for hovedstaden Wellington, og ti kilometer nord for byen Hastings. Disse to kalles ofte tvillingbyene eller «The Bay Cities», og er New Zealands femte største urbane område. 58.000 innbyggere bor i Napier (2009), og 123.000 i tvillingbyene.

Napier er kjent for sin Art Deco-arkitektur.  Etter at et jordskjelv ruinerte sentrum i 1931, ble byen bygget opp igjen i Art Deco-stilen. Nå er byen en av verdens største Art-Deco byer i verden. Byen er den største byen i Hawke Bay.-regionen som har flere vinranker og er et av landets største fruktproduserende regioner. Her ligger også et Akvarium med tropiske fisker, skilpadder, kiwi-fugl og krokodiller bl.a.  30 kilometer sør for Napier ligger strendene Waimarama og Ocean Beach.

Hawkes Bay Airport ligger tre kilometer nord for Napier i Westshore.