Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Queenstown

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Queenstown inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Queenstown miniguide

Leiebil Queenstown
Bilutleie Queenstown

Queenstown  er en by på New Zealands Sørøyen. i regionen Otago. Queenstown ligger ved enden av Lake Wakatipu og er omgitt av fjellkjeden Southern Alps. 9.000 fastboende bor i Queenstown.

Queenstown er kjent som en skidestinasjon for australiere. I høysesongen er den en festeby. Byen ble etablert som en gullgruveby i 1860, men da det tok slutt ble byen et feriested. I 1947 åpnet New Zealands første kommersielle skiområde, Coronet Peak her. I dag er det fire skiområder som kan nåes fra Queenstown. Byen er også et godt utgangspunkt for heli-skiing og helikopterturer. Med innsjø Wakatipu som nabo byr Queenstown på båtturer, med bl.a. jet båt, white water rafting, parasailing, og ørretfiske for å nevne noen aktiviteter. Blir det for mye, kan besøkende ta en tur langs Queenstowns vinløype, og stoppe for å smake vin ved Bannockburn.

Queenstown International Airport er nærmeste flyplass, seks kilometer fra sentrum.