Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Queenstown

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Queenstown inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Queenstown miniguide

Leiebil Queenstown

Bilutleie Queenstown

Queenstown  er en by på New Zealands Sørøyen. i regionen Otago. Queenstown ligger ved enden av Lake Wakatipu og er omgitt av fjellkjeden Southern Alps. 9.000 fastboende bor i Queenstown.

Queenstown er kjent som en skidestinasjon for australiere. I høysesongen er den en festeby. Byen ble etablert som en gullgruveby i 1860, men da det tok slutt ble byen et feriested. I 1947 åpnet New Zealands første kommersielle skiområde, Coronet Peak her. I dag er det fire skiområder som kan nåes fra Queenstown. Byen er også et godt utgangspunkt for heli-skiing og helikopterturer. Med innsjø Wakatipu som nabo byr Queenstown på båtturer, med bl.a. jet båt, white water rafting, parasailing, og ørretfiske for å nevne noen aktiviteter. Blir det for mye, kan besøkende ta en tur langs Queenstowns vinløype, og stoppe for å smake vin ved Bannockburn.

Queenstown International Airport er nærmeste flyplass, seks kilometer fra sentrum.

Norsk bokmål